Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I installed TargetProcess on my laptop but when trying to open the corresponding web page http://localhost/TargetProcess2 I get 404 error. I am running Win7 with IIS7 (7.5.7600.16385), MS SQL 2008 Express.

As suggested in Installation guide.pdf I have performed aspnet_regiis.exe -i (however in folder C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727 and not in C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5.30729.1 because I simply don't have this folder although Ms Web Platform installer says that I have SP1 for NET Framework 3.5 installed)

EDIT: Actually no ASP.NET page is working. I tried creating a simple one with MS Visual Web Dev Express and published it to a new web-application on my localhost and I get the same 404...

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

Argh :) It turns out I had Appache installed as part of SVN installation and it was capturing requests to localhost. Interim solution was to change port for IIS pages.
There is a new problem though - browsers such as Chrome throw an

Error 312 (net::ERR_UNSAFE_PORT)

error.
IE apparently ignores this error, so I can use the "TargetProcess" through IE...

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.