Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have Google Chrome 6.0.447.0 (dev). Since a few days ago, YouTube basically doesn't work for me anymore. When I try to access anything but the home page, I get a YouTube-specific page saying that "we're sorry, couldn't find the requested page".

Also, when I land directly on an internal page (like when I click on a link to a video), I get a security warning from Chrome saying that "youtube.com" is trying to redirect to a server at "google.com" and that I should not proceed. Then I (obviously) tell Chrome to "proceed anyway" and it gets me the situation described above.

I searched Chrome's support area and found a similar problem with respect to the Kaspersky antivirus. I don't use it (but do use NOD32), and the problem exists in both computers I have (one with Windows Vista and one with Windows 7). Also, the problem is strictly browser-specific, since in Firefox YouTube works just fine.

What should I do?

share|improve this question
    
reinstall!!!!!! –  Vervious Jul 1 '10 at 16:18
add comment

3 Answers 3

Try to clear the browsing data of Chrome.

( Option -> Under the Hood -> Clear browsing data )

share|improve this answer
    
Just tried that now too, still no success. –  Rafael Almeida Jul 1 '10 at 15:29
add comment

Maybe the issue is related to your YouTube/Google account? Try to open Chrome in Incognito mode.

share|improve this answer
    
Tried that now, doesn't work either. –  Rafael Almeida Jul 1 '10 at 15:26
add comment
up vote 0 down vote accepted

Amazingly enough, the problem went away without any distinguishable action.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.