Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

Not sure what happened but when I got to work today, Console2 stopped working. Every time I try opening it Windows XP (SP2) complains:

error dialogs (can't post images yet)

I tried messing with DEP preferences in System->Performance, adding cmd.exe and console2.exe but to no avail. My first thought was maybe a Windows Update messed things up, but I checked for updates that were installed lately and the last one was a month ago.

What's even stranger is that initially only I had this problem, then my coworker started seeing strange errors as well and when he restarted his computer, he was getting the same errors as I did.

Another thing that might or might not be related, my Cygwin started working really slow for no apparent reason, start up time, simple commands like echo, ls, all take around 30 seconds to return.

share|improve this question
    
Virus? Make sure to check for that first. –  AndrejaKo Jul 14 '10 at 19:22
1  
Probably a worm (virus that spreads itself). Follow the directions at superuser.com/questions/100360/… to try and clean it up. –  Hello71 Jul 14 '10 at 19:24
    
I'll check those out but we're inside a pretty secure network –  Zack Jul 14 '10 at 19:28

1 Answer 1

Disable the DEP in your BIOS.

We were having issues with HP DEP feature. Some of our software were acting weird before we disabled it.

share|improve this answer
1  
This might fix your issue. Give it a try! We were having problems in the office to get into our Intranet when DEP was enabled. As soon as disabled, everything worked fine! Just a random example... –  r0ca Jul 16 '10 at 17:53

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.