Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have a compaq presario here on which I have stupidly installed Windows XP before doing any research. Now I don't have a single driver for any device on the computer. Luckily, I've found a driver for the video card, but I can't find the driver for the network adapter.

According to the device manager, the adapter is "nvidia nforce 10/100 mbps ethernet." I am having no luck finding a driver for this, or even any suggestion that the thing even exists outside of this PC in my office.

Any ideas on how to get the driver for this thing? Or some other method for getting it connected to the internet?

share|improve this question
    
What is the presario model number specifically? –  KronoS Aug 31 '10 at 17:26
    
its a CQ5320Y. All the drivers on compaq's site for this model are for vista or 7 only. –  Jimmy Aug 31 '10 at 22:17
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.45.html This will most likely run on your Compaq, provided it is less than 3 years old. If you are not sure, then on nVidia's page, in the dropdown boxes where you chose which driver to install, there is an nForce option.

share|improve this answer
    
This worked! Thanks. Computer is running fine now. –  Jimmy Aug 31 '10 at 23:12
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.