Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I tried to install Agnitum Outpost firewall, but the setup hung while installing network drivers.

Oddly, the NIC properties shows no connect string whatsoever, nor any services...Device Manager shows problematic drivers as well.

Any suggestions?

Using Windows XP SP3.

PS2: I applied instructions below, but all were in vein:

http://www.agnitum.com/support/kb/article.PHP?id=1000041
http://www.agnitum.com/support/kb/article.PHP?id=1000159

share|improve this question

1 Answer 1

Go back to a previous system restore point.

See Restoring Windows XP to a previous State.

share|improve this answer
    
Unfortunately, I've turned off System Restore altogether. Any other way to reinstall network functionality? –  Sadeq Dousti Sep 6 '10 at 17:28
    
@Sadeq: Ouch, you should have never done that. Can you delete these funny devices in Device Manager? –  harrymc Sep 6 '10 at 18:21
    
Well, I did that due to lack of space. I managed to delete those devices by searching "Afw" in the registry, and deleting the relevant keys (as per agnitum.com/support/kb/article.php?id=1000041), but the problem does not go away. –  Sadeq Dousti Sep 7 '10 at 0:46
    
@Sadeq: Try to delete the NIC in Device Manager and reboot to re-install it. But first turn on System Restore and create a restore point. –  harrymc Sep 7 '10 at 6:23

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.