Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. Join them; it only takes a minute:

Sign up
Here's how it works:
  1. Anybody can ask a question
  2. Anybody can answer
  3. The best answers are voted up and rise to the top

Its strange, but a lot of the time I find myself clicking the back button a few times before it seems to work.

Is this just me with this issue, or has anyone else experienced this with Chrome?

share|improve this question
1  
Just you? Haven't run across that problem... – Brian Knoblauch Sep 20 '10 at 16:35

I had a click and drag issue the other day, my mouse was connected to a usb hub, I connected it directly to the PC and the problem was gone.

share|improve this answer
    
I've had exactly the same issue a long time ago with a really crappy hub and cordless mouse. A little more recently I had a similar problem due to my mouse batteries being low. – TuxRug Sep 20 '10 at 17:54
    
I don't think it was my hub, it worked for months before acting up and everything else connected to it works fine, I would blame usb plug and pray first...wonderful when it works, a nightmare when it does not. – Moab Sep 20 '10 at 23:30
up vote 0 down vote accepted

Figured it out. Sometimes when Chrome is loading a page, and only somtimes ALL buttons are unresponsive just for a sec, its during this time the back button won't work.

The only workaround I can think of is to get into the habit of waiting for ALL page content to load before you click the back button.

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .