Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I am trying to open a web site http://www.fk-austria.at/. It worked fine a week ago, but now I can't seem to open it with neither Safari or Chrome, but it loads if I use Firefox. I tried clearing the cache and deleting the cookies. Is the problem in the server, or in the client?

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Nov 23 '10 at 12:16

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

    
I would say server problem (could reproduce from my side). It says "You don't have permission to access / on this server." Maybe there is no correct index page defined in the .htaccess? It also loads with IE. –  Dennis G Nov 23 '10 at 8:51
    
FYI, it does not load in either Chrome or Firefox... The problem should be @ server side. –  Ranhiru Cooray Nov 23 '10 at 8:52
    
I also reproduce the issue –  Kamarey Nov 23 '10 at 8:56
add comment

1 Answer 1

Works for me with Opera and Chromium. If you can browse to any website but that one, it may be blocked.

Follow up It did not work for me with Chrome on a Windows machine. They may be blocking certain browsers for some reason. Nothing you can do about it.

share|improve this answer
    
Thank you all for the quick responses :) –  Boris Rusev Nov 23 '10 at 8:58
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.