Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

Possible Duplicate:
copy-paste not working in MacVim when launched in tmux

Now this is weird.

  • Copied a chunk of a text from somewhere into clipboard.
  • Ran mvim from a tmux buffer.
  • Opened a file in MacVim.
  • Pasted the text.
  • MacVim results with the error: E353: Nothing to register +
  • Nothing gets pasted.

The plot thickens: I try to copy this error -- paste fails.

I go over the same steps, this time running MacVim from a regular Terminal window (without tmux) -- Everything is in its right place.

Whaa?

share|improve this question

marked as duplicate by Chris Johnsen, Sathya Feb 22 '11 at 10:13

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

    
(Re: dup; I just realized that this one is older, so 245893 should probably be be the dup of this one instead. Either way, the duplication is nearly exact.) –  Chris Johnsen Feb 22 '11 at 4:35
add comment

1 Answer 1

When you use the mvim script, a copy of Vim is launched in the background. tmux is known to do weird things with copy and paste on Mac, so tmux is probably interfering in this manner.

There is an open ticket at the tmux SF site about getting pbcopy and pbpaste to work with tmux.

share|improve this answer
    
Thanks. In the meanwhile I moved to iTerm, which has split screen features. –  Konzepz Mar 1 '11 at 6:11
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.