Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I use Chromium, Firefox and even IE, but http://ahead.com gives me a black screen, no error message, nothing....

share|improve this question
    
the site appears to have some fault ,it wont load, try later –  Shakehar Jan 20 '11 at 10:18
    
@Shark It worked when I answered, and it works now. Mac OS X, Safari 4, ClickToFlash. –  Daniel Beck Jan 20 '11 at 13:01
add comment

1 Answer

It's a Flash page. Have you installed Adobe Flash? If yes, try right-clicking the page to see if the menu refers to an unloaded Flash movie. You might need to wait a while while it loads.

share|improve this answer
    
i use newest chromium, 10.0 something, should have flash build in, right click gives me about flash 10 and on the first line something like move not loaded. (it's not in english) –  browser.dummy Jan 20 '11 at 9:54
    
It is a flash page , try right clicking on the page . Download the latest flash plugin both ie and non ie variants and install them . –  Shakehar Jan 20 '11 at 10:17
    
You have version 10,1,102,64 installed. could it be a proxy problem? but in this case, normaly I get an error from the proxy, not showing the content. –  browser.dummy Jan 20 '11 at 10:20
    
@browser Some Flash problems stem from wrong paths to the Flash files that work in some browsers only. Is it still a problem in all browsers, even with newest Flash on all of them? –  Daniel Beck Jan 20 '11 at 10:51
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.