Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

Does anyone have any idea why these might have happened? I suddenly realized that these had happened after months of use.

Action center is disabled and control panel item doesn't do anything on click:

Performance information doesn't run on click (even when I plug in the laptop), and the data is messed up: (It works fine on the command-line, though)

share|improve this question
    
Not an answer, but just to be on the safe side, I would do a diskcheck on the HDD and then do an "sfc /scannow" at the command line. This will chech the HDD for consistency and sfc will check the systems integrity for critical system files –  brandon927 Jan 21 '11 at 7:53
    
Thanks for the suggestion but I haven't had any viruses or bad sectors or a corrupted file system, and this is a prolonged issue... it's not getting fixed with those. :\ –  Mehrdad Jan 21 '11 at 7:58
    
It seems to be a bug in Windows: %LastChecked% is obviously a placeholder for the value, so some code isn't executing correctly. I just can't figure out what's causing it. –  Mehrdad Jan 21 '11 at 8:05

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Apparently, installing Service Pack 1 fixed the problem.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.