Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

This only happens on Media Centre (works correctly in Windows Media Player).
This only happens on Windows 7 RC (works correctly on Vista).

Edit:
This happens with all videos. I use Shark007 codec pack for Windows 7.

Is anyone else experiencing this problem? Any ideas on what's causing this?

share|improve this question
    
What video? all videos? What codecs do you have installed? –  Sam Saffron Jul 16 '09 at 1:33
    
Do the skip buttons work as expected? Do rewind and fast-forward just do nothing or does something else happen? –  Mark Pim Jul 16 '09 at 9:48
    
Do the buttons on the remote not work or can you not rewind at all? –  David Pearce Jul 18 '09 at 2:41

3 Answers 3

up vote 1 down vote accepted

Upgraded to Windows 7 Ultimate RTM and Shark007 1.2.9 (for Windows 7).

Everything appears to be working correctly.

share|improve this answer

Windows media center will only fast forward and rewind specific formats such as mpeg and wmv. It is not a codec issue, it is a windows issue. The 30 second skip buttons should work on all formats though. Also, try unisntalli9ng the shark codec pack and install the CCCP codec pack. http://www.cccp-project.net/

share|improve this answer

Try uninstalling the Shark007 codec pack. This scenario should work. It works for me.

share|improve this answer
    
But then you are back to not being able to play much, right? –  Svish Aug 14 '09 at 9:20
    
But you know what the problem is. –  Steve Rowe Aug 14 '09 at 17:18

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.