Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

All of a sudden, flash videos won't start until all of the movie is loaded. Affects every flash movie youtube, brake.com, my own videos.. I have Vista SP1 and I have tried uninstalling / reinstalling flash player.

share|improve this question
2  
What web browser are you using? –  Troggy Aug 20 '09 at 19:55
3  
Browser and version number would help. It also wouldn't hurt to update Vista to SP2 (although probably not an issue here). –  tnorthcutt Aug 20 '09 at 19:57
    
Affects all browsers (Chrome 2, Firefox 3.5 and IE8). –  user7246 Aug 20 '09 at 21:11

2 Answers 2

If you have uninstall flash through the "add/remove programs", it might not be totally uninstalled.

Try the official Flash Uninstaller here, remember to reboot windows before reinstalling: http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html#uninstaller

share|improve this answer

I had a similar problem; The video would buffer needlessly much, about 30 secs video or even more before one could start watching it. I reinstalled flash and stuff, tried different browsers but nothing seemed to work... but then I disabled my F-secure's online traffic scanning and flash was playing quickly again!

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.