Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have checked the hosts files and they seem ok.

I have check to see if there was a proxy active which there wasn't.

I am unsure of what else to check. I am currently doing a virus and malware scan. The internet works in Firefox, Safari and Chrome but not Internet Explorer. I am using Internet Explorer 7 on Windows Vista Home.

share|improve this question
    
Is this one page/site or any? –  ChrisF Apr 19 '11 at 11:25
    
sorry it was on any site –  ben950 Apr 19 '11 at 11:29
    
I'd suggest checking your DNS resolution but that should have affected all browsers. –  ChrisF Apr 19 '11 at 11:32
    
i can ping google.com –  ben950 Apr 19 '11 at 11:36
    
is there anything else you suggest? –  ben950 Apr 19 '11 at 13:25

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Have you tried to exclude temporary internet files and others?

Tools > Internet options > General > Browser history > Delete... > choose all > Try to navigate

Or have you tried to disable add-ons?

Tools > Internet options > Programs > Manage extensions > Click on each add-on and choose "disable" > Try to navigate

(well, I use the SO in Portuguese, so I would miss some translations)

share|improve this answer
    
i have started internet explorer with out addons but still no joy –  ben950 Apr 19 '11 at 14:52

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.