Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I've confirmed on another computer that my monitor works. The DVI cable works. My Mac Pro does successfully boot up (I hear the start-up chime, as well as the Gmail "new email" notification chime).

But I can't get an actual screen to show up on my monitor.

I have two video cards (ATI Radeons, Apple issued. 4 DVI slots total). I've tried each slot. No dice.

Any troubleshooting suggestions?

My setup was working just fine when I last put my computer to sleep. Stopped working when I woke it up.

share|improve this question
    
    
which 2 video cards are you using? –  deddebme Aug 26 '09 at 4:35
    
ATI Radeons. I took out one of them, moved the other to an unused slot. Still no display. Is it really possible that both of them burned out? –  Aaron F. Aug 26 '09 at 4:43
    
Are they both apple versions of radeon cards? –  Troggy Aug 26 '09 at 14:52
    
Yes. Original hardware. I haven't changed anything since I bought the computer. –  Aaron F. Aug 26 '09 at 15:36
show 2 more comments

1 Answer

Went down to the Mac repair store.

Turns out both my ATI Radeon video cards had burned out. (Power surge, perhaps?) Getting a new card fixed the problem.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.