Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I tried to burn a livecd iso with my DVD-RW, and it seems it can not burn with cdrecord command in default tao mode.

Then I switched to sao mode, it was burned.

But it seems I can not get the burned disc mounted.

mount: you must specify the filesystem type

And iso9660 file system type does not work.

What's the problem?

EDIT:

1) burn disc:

cdrecord -dev=1,0,0 -sao xxx.iso

2) mount:

mount -o loop,ro -t iso9660 /dev/cdrom /mnt/disc

share|improve this question

closed as too localized by slhck Aug 3 '12 at 11:40

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
iso9660 should be the default anyways. Have you verified the disc has been burned properly? –  John T Aug 27 '09 at 5:42
    
Please post the command you're using to 1) burn the DVD 2) mount the DVD. –  nagul Aug 27 '09 at 6:22

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Not know why, when I move to K3C, everything is okay now.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.