Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

The power cord LED is off.

Turning the laptop off and on again helps.

BIOS version is A07. Laption is running Windows 7 64-bit.

What could that be?

share|improve this question

closed as not a real question by Ƭᴇcʜιᴇ007, Diogo, Sathya Nov 9 '11 at 15:10

It's difficult to tell what is being asked here. This question is ambiguous, vague, incomplete, overly broad, or rhetorical and cannot be reasonably answered in its current form. For help clarifying this question so that it can be reopened, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
I could be many things based on the info provided. Have you considered trying a few things? Disk Checks? Dell diagnostics? Voltage checks? –  Ƭᴇcʜιᴇ007 Nov 9 '11 at 12:35
    
Extremely vague question. –  Ben Franchuk Oct 9 '13 at 4:59

1 Answer 1

It sounds like a hard drive failure, your question title sounds more like a BIOS configuration problem.

Have you checked internal Hard Drive connectors? Have you tried the hard drive in another PC/laptop/external caddy? Have you tried a working drive in the laptop?

All things i would try, if you want more details there's 101 articles on here aswell as millions of other forums with people with hard drive problems and the steps taken to resolve them. :)

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.