Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

My wireless mouse (Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 on Windows 7) has started acting this way: When you press the middle button in a browser (expecting a link to open in a new tab) it will instead act like if you've pressed Alt+Tab, bringing up the windows with application icons for a a few seconds and then going into a random open application.

The wheel button in Control Panel's Mouse options is set to "Flip" (default). Restoring defaults and restarting the computer hasn't helped.

share|improve this question
    
Have you tried reinstalling the driver for the mouse? –  Tomer Vromen Feb 16 '12 at 19:23
    
@TomerVromen, no, it could be a settings thing - wanted to make sure it's not that first. –  abolotnov Feb 16 '12 at 19:28

1 Answer 1

up vote 6 down vote accepted

"Flip" (default) is what the thing that looks like Alt+Tab is called. Try setting the wheel button to Middle Click instead and also make sure there are no applicatiopn specific settings overriding this behavior.

This is what it looks like for my Wireless 5000 mouse, should be similar for the 4000:

Wireless 5000 mouse configuration dialog

share|improve this answer
    
thanks, I'm wondering if Flip is marked as default how come the mouse has been working properly since it has got installed in the first place :-). Thanks, however, your answer has saved me. –  abolotnov Feb 16 '12 at 19:27

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.