Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I just got an Acer Aspire 5250 and have been trying to run Netflix on it with little or no success. The laptop has Windows 7 as the OS and Verizon Fios as the ISP. The picture is fine is just that it after I start playing a movie/show, the audio lags behind the video. Any suggestions of what I should do? Thanks!

share|improve this question
    
Does it do it with just a few? or All? –  Joseph Mar 6 '12 at 1:17
    
With all videos it does this. –  Christopher Chipps Mar 6 '12 at 2:47
    
Check the speedtests, make sure it's not too slow. Also, try a different browser. –  Joseph Mar 6 '12 at 2:53
    
Thanks. Did a speed test. Did it twice and the best results I got were 8.49 Mb/s download and 3.73 upload. D/l Opera only to find out that it won't even run Netflix and then d/l Firefox and that kept skipping and was worse than the current Chrome browser I have. –  Christopher Chipps Mar 6 '12 at 7:46
1  
Slightly odd. Might be worth stopping all programs from running before watching Netflix. Silverlight isn't CPU friendly. –  Joseph Mar 6 '12 at 17:00

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

From the spec's you have an AMD Radeon graphics card. You should ensure that this has the most update to date software. If that is the case you should look for a beta release as sometimes they will have experimental patches that may solve your issues.

share|improve this answer
    
I d/l the AMD Vision Engine Control Center and played around with it. It seems to have helped somewhat. Will continue fiddling with it. Thanks for you help. –  Christopher Chipps Mar 11 '12 at 7:54

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.