Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I'm converting wav (ima adpcm) to mp3 by ffmpeg

ffmpeg -i audio.wav -acodec libmp3lame audio.mp3

and play it in browser by html5. But audio doesn't end at about 1-2 seconds from the end of file audio starts playing again. Same problem is in my audio player (aimp)

Where is the problem?

Problem with all wav file with "ima adpcm" audio format CentOS FFmpeg version SVN-r26402, Copyright (c) 2000-2011 the FFmpeg developers built on Jul 8 2011 15:37:30 with gcc 4.1.2 20080704 (Red Hat 4.1.2-48) configuration: --enable-libmp3lame --enable-libvorbis

share|improve this question
    
> But audio doesn't end at about 1-2 seconds from the end of file audio starts playing again – that doesn't make sense, sorry. What exactly happens? What version of FFmpeg and LAME are you using? What is your operating system? Does this happen for all input files or just this one? Please edit your post to include more info. –  slhck Apr 12 '12 at 15:14
    
Please also provide the complete ffmpeg console output that you get after entering your ffmpeg command. –  LordNeckbeard Apr 12 '12 at 19:29
    
consider also stating any other playback software you have tested the file with to ensure it is the mp3 and not the playback application. –  horatio Apr 12 '12 at 19:36

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.