Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have BT running in a VM on windows 7. I just setup my Alfa wireless card with the VM. I'm able to connect to my wireless network correctly but having issues with wireshark data. When i go to capture data i select start on USBMon1, but all the data i see is for protocol USB. Anyone know how to fix this?

share|improve this question

1 Answer 1

First... stop virtualizing. There is a reason the BT framework comes on a bootable ISO.

Second... just because you can select your wifi card as a virtual network adapter... does not mean it will work properly. For BT/almost any good wifi-tools out there, you must be able to configure your wifi adapter into some form of promiscuous mode; meaning it will capture and report all traffic... and not just the packets that are destined for that machine.

share|improve this answer
    
Well i purchased the Alfa AWUS036H for this reason. So i guess it's just not possible being in a VM? Doesn't entirely make sense I've heard in the past people saying BT runs great virtualized. –  chris May 15 '12 at 18:28
    
Don't attach the network adapter as a virtual network adapter... attach it as a usb device... and let the BT have full control of it. –  TheCompWiz May 15 '12 at 18:32

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.