Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have Windows Server 2008 R2 with Exchange 2010 and Forefront TMG.

Two domains are set to send and receive: *@xyz.com and *@dfs.com.

How do I configure the send connectors on Hub Transport? Must it be 2 send connectors or one? Some mails are not being delivered.

www.mxtoolbox.com shows this status:

OK - 212.184.xx.xxx resolves to mail.abc-defg.de, cde-abcd.de
    Warning - Reverse DNS does not match SMTP Banner
    Warning - Does not support TLS.
    0 seconds - Good on Connection time
    OK - Not an open relay.
    5.866 seconds - Warning on Transaction Time
share|improve this question
add comment

1 Answer 1

Reverse DNS does not match SMTP banner needs to be resolved by changing the FQDN of the receive connector. Also check your external DNS reverse zone for a PTR record that relates to this FQDN.

Does not support TLS generally indicates that either the receive connector doesn't have TLS enabled (tick box) or, that it has a specific set of IPs that are 'allowed' and if this is the case you either need to add the IP of the server that will be connecting, OR, add a IP range of 0.0.0.0 > 255.255.255.255 for all servers to be able to connect.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.