Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

My USB portable monitor will not work since I installed the hard drive onto an HP laptop. I have installed all the new hardware drivers and do not have any more device issues in device manager view. My old laptop was a lenovo. The new one is an HP. The system seems to recognize devices that I connect via, usb but the portable display still does not show anything on the screen.

It is probably a conflict in the registry but I'm not sure how to find it and the Power User does not have the luxury of letting me troubleshoot for hours to isolate the problem.

share|improve this question

closed as not a real question by techie007, Nifle, 8088, soandos, Canadian Luke Sep 3 '12 at 21:57

It's difficult to tell what is being asked here. This question is ambiguous, vague, incomplete, overly broad, or rhetorical and cannot be reasonably answered in its current form. For help clarifying this question so that it can be reopened, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
What OS do the two computers have? Have you tried installing drivers from the manufacturer of the USB display? –  Mokubai Sep 1 '12 at 7:45
add comment

1 Answer

your description is a tad lacking. "i installed the hdd onto an hp" If you phisically moved the drive from one pc to another or ghosted from the old to the new and added drivers afterwords messy things like this are common.

if its windows there are a few apps out there that let you nuke all the information related to usb devices. I dont remember what they are called off hand. it could also be a windows profile issue where it didnt complete installing the drivers the first time and are now mucked up try plugging it in when you are logged in as another admin user. It is not unusual for things like this to cause a reimage of a pc inorder to get them working right.
uninstall the usb drivers and reinstall them to see if that helps or update/down grade the usb drivers for the systemboard. Does it matter which port its plugged in to and or if a powered hub lets it work right?

nix's should just work. if it is a special driver that needs loading you may need to manually load it and or set up module loading rules.

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.