Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

When I add an attachment to any document in Word 2010 the font used for the title has changed. I am not talking about adding a caption but the title that is shown automatically as part of the attachment icon:

enter image description here

Anything which I attached before today is still showing with the correct font but any new items use a different font. This affects all types of attachments (for example, .msg, .xml, .css).

I don't know what I have done to alter the behaviour. How can I change the font back to the default please?

share|improve this question
    
Add the photo and I will edit your post so it's embedded for you. –  Dave Sep 4 '12 at 9:56

1 Answer 1

I am going to answer my own question although it's not a full answer.

I rebooted today (I really should have done that yesterday); having done so, any new attachments that I then added had the correct font. I had to remove and reattach those from yesterday as they still had the wrong font.

I don't know what caused the corruption yesterday; I have posted this workaround in case anyone else experiences this issue in the future and finds this question.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.