Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. Join them; it only takes a minute:

Sign up
Here's how it works:
  1. Anybody can ask a question
  2. Anybody can answer
  3. The best answers are voted up and rise to the top

When attempting to install VMWare Workstation 6 (as well as when I attempted to install an evaluation version of 9), the installer fails with an error simplay stating that '~\vmware workstation.msi failed'. This is in 64-bit Windows 7.

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Oct 7 '12 at 5:21

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

    
I suggest to move this question to superuser site as it is an installation problem of a software. – ruffp Oct 6 '12 at 9:11
up vote 1 down vote accepted

I found that stopping after the temp directory gets created and running 'vmware workstation.msi' directly instead of using the already-running installer allowed me to finish the installation.

share|improve this answer

Do you have Avast! antivirus installed?

That was the cause of my failed installation message. I tried deactivating it for some time and it didn't work. I had to totally uninstall it, install vmware and then reinstall the antivirus.

It won't work if you use the disable feature of the antivirus, you must completely uninstall it.

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

protected by Community Jun 4 '13 at 17:08

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?