Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

my computer (running on server 12). the internet is disconnected automatically. can someone take a look.

http://www.screencast.com/users/Kris01/folders/Default/media/a9917a3f-13f6-4237-b7a1-738a06d93997

share|improve this question
    
Have you tried a different network cable? –  Mike Oct 10 '12 at 15:22
    
last time The men (who have done it) told me it's not supported Win7 for USB PORTS. I only have one Ethernet port so that's the only way i can do it. –  user17182377182122092121021929 Oct 10 '12 at 15:31
add comment

1 Answer

Looks like you have either a bad cable or a bad NIC. swap out the cable and see if that helps matters. If not, use a different NIC, or if a secondary NIC isnt available, Replace it.

share|improve this answer
    
I have seen a thing that when I give light to modem it's take 45 min and all days it's work fine. it's happen from last 5-6 days. –  user17182377182122092121021929 Oct 10 '12 at 16:14
    
are you talking about link lights? I'm sorry, im not understanding what you're talking about. –  Jared Tritsch Oct 10 '12 at 16:16
    
@JaredTritsch I finally got a replacement for the product.it's have bugs and now new modem work fine. thanks for your help. –  Gupta Oct 16 '12 at 11:42
    
No worries. but if you could upvote and accept my answer that would be great, that way I can get credit. –  Jared Tritsch Oct 16 '12 at 14:12
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.