Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

Recently I've changed my OS to Ubuntu 12.04 (Cinnamon, 64 bits) from Mint 13 (KDE, 64 bits) and one same bug still appears on new installation.

The Google Chrome it seems that don't refresh (repaint) page based on my interactions. Example:

When i'm try comment an Youtube vídeo, when i click on textarea, o cursor don't appear inside of textarea, BUT, when/if i change to another tab and return the cursor appears...OK... If i start write some text...according i'm typing the chars don't appers...again if i change to another tab and return the typed text appears on textarea.

Other cases that this bug appears:

  • Modal boxes link...don't show the modal;
  • Forms inside modal boxes don't show typed chars;
  • The common Discus comment plugin don't work when focused;

I don't have any idea of reason of this bug. (video driver, window manager, Chrome bug ?, i don't know)

Any idea to solve this ?

Additional informations:

Google Chrome   22.0.1229.79 (Official Build 158531)
OS  Linux
WebKit  537.4 (@129177)
JavaScript  V8 3.12.19.11
Flash   11.3.31.331
User Agent  Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/537.4 (KHTML, like Gecko) Chrome/22.0.1229.79 Safari/537.4
Command Line     /opt/google/chrome/google-chrome --flag-switches-begin --flag-switches-end
Executable Path /opt/google/chrome/google-chrome
Profile Path    /home/carlos/.config/google-chrome/Default

Kernel version: 3.2.0-31-generic-pae Ubuntu 12.04

Best regards.

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Oct 10 '12 at 17:04

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

    
How so ? Can caused by classic video/interface bugs with Window managers on Linux..maybe :/ –  Carlos A. Junior Oct 10 '12 at 14:44
    
Sounds like a bug in your qt GTK theme. What theme are teu using? –  caarlos0 Oct 10 '12 at 16:07
    
Try to reinstall it, with the latest version. It should work quite right now. –  superuser Nov 17 '12 at 11:42

1 Answer 1

The solution for this case was reinstall to Kubuntu 12.04. All cases mentioned on this answer has been solved.

I've believe that Cinnamon it's the reason of this video bugs.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.