Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have the weirdest problem when trying to open or save files. When I try to get to "My Documents" through the "Libraries" side link it won't show any of my files. It will show them if I go around from the C:// drive into the user files though. I thought it was because I didn't have the right location defined for the "Libraries" shortcut, but when I use "Explorer" to open my "Libraries" it shows all the files. Any ideas?

share|improve this question
    
Maybe you can try right-clicking Libraries and Restoring Default Libraries. –  Karan Nov 18 '12 at 2:23
1  
Which Windows version? –  harrymc Nov 19 '12 at 19:37
    
windows 7 home premium –  Alex Nov 25 '12 at 22:38
    
@Alex do you have remove shortcut arrow icon from the desktop icons? –  avirk Nov 26 '12 at 15:58

1 Answer 1

Seems to be a not too uncommon issue. I haven't been able to find a satisfactory answer as to why it happens, or what specifically you can do to fix it.

In most cases though, the problem seems to fix itself if you go into properties for the library in question and click "Restore Defaults". Click OK, and then, if you had any custom folders included, just go back in and include them again.

Good luck!

share|improve this answer
    
Ya I tries that. It didn't do anything... –  Alex Nov 25 '12 at 22:37

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.