Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

nearly every time, while I'm watching a video on YouTube, my monitor losts signal from my graphic card. Sometimes the driver is resetting, but often I got a black screen and thats it.

My System Windows 7 x64 Intel Quad-Core Q6600 NVIDIA GTS250 with currently 310.54 BETA (happens also with 306.97)

Windows is ud to date. I think that the new WDDM1.2 Driver from Microsoft is the problem, after the installation of the update, this problems appeared.

Can anyone tell me how to downgrade WDDM1.2 to WDDM1.1 or another solution?

Thanks for your help and sorry for my bad english. zeyorama

share|improve this question
1  
have you tried downloading and installing the old driver? –  n00b Nov 20 '12 at 23:44
    
Tried 296.10, doesn't work. –  zeyorama Nov 20 '12 at 23:45
    
Win7 doesn't support WDDM 1.2, only WDDM 1.1 –  magicandre1981 Nov 21 '12 at 9:45
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted
Control Panel > Devices and Printers

your graphics card should be listed here, right click on it and select "Properties"

click on the "Hardware" tab at the top, then select your graphics card and again click on the "Properties" button

from here select the "Driver" tab and then there should be "Driver Details", "Update Driver...", and "Roll Back Driver" buttons.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.