Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

There is this site that generates images and graphs based on the data user enters. The images arent displaying well - they are half blocked - i'm able to see only half the image (but the page says all items have been loaded). I've tried using various browsers (chrome / IE / firefox). The strange part is - the images are displaying normally when i use my other laptop. I tried comparing the page source for the two, and they are the same ! Can anyone pl suggest on what is likely missing / going wrong ?

Thanks, Trinity.

share|improve this question
1  
Please add some screenshots and the URL in question so we can know what you are talking about. Also, you have a very low accept rate (20%) please go through some of your questions and see if you can accept any answers. –  terdon Dec 3 '12 at 19:43
    
I cant add the screenshots and URL as they are CONFIDENTIAL. I'll try to describe - the image is in JPEG format. And, only part of it, near the top, with some arbitrary lower boundary, is visible. The rest is in grey shade. –  trinity Dec 3 '12 at 19:54
add comment

1 Answer

It sounds like the images didn't load properly the first time and were cached in that state. Try clearing the browser cache and load the page again. What you are seeing is a part-rendered JPEG image. The file format tells the browser how large the image will be and that space is reserved. Thus the gray part of the image is the part not downloaded.

share|improve this answer
    
Hit Control+R repeatedly until problem goes away. –  Ярослав Рахматуллин Dec 4 '12 at 2:46
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.