Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I'm running CruiseControl.NET Version : 1.6.7981.1 on Window Server. I have 4 project set up. Only one (let's call it A) checks source control automatically every 4000 seconds. The others (B,C,D) are manual only.

Right now A is just sitting there Getting source. I checked the code directory and it was out of date. So I updated the code directory. Attempted to stopped the cc service, it would not stop. Force killed the cc service. Cleaned out the artifacts, and all the other old files. Started the cc service. Now I'm in the same boat. It still just shows Getting source.

A is in it's own queue. B, C, and D all build on command without issue.

Anyone have an idea what is going on?

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

It wasn't getting stuck... I changed the wrong value. Instead of changing:

<intervalTrigger name="Trunk SVN Commit" seconds="60" buildCondition="IfModificationExists" />

to

<intervalTrigger name="Trunk SVN Commit" seconds="4000" buildCondition="IfModificationExists" />

I had changed:

<modificationDelaySeconds>4000</modificationDelaySeconds>

So cc.net was working just like it's should. It was checking for a change then waiting 4000 seconds to actually update.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.