Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

This question already has an answer here:

I know im supposed to run the setup again to install new packages but when i do (im trying to install the gcc and make package) it doesn't install it and when i go to use cygwin i still can use the the make command for example. When i go back to the setup it shows that they're not installed and if i try to install them again the same thing happens, anyway i can fix this? Im on windows btw.

share|improve this question
add comment

marked as duplicate by Mokubai, Tog, Kevin Panko, random Mar 2 at 4:41

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

1 Answer

A possible error in your situation is that you have selected a wrong installation folder and that there are several versions installed.

Installing new packages on cygwin involves these key steps:

  • run the cygwin setup.exe binary
  • select install from internet
  • select where to install and where to save downloaded packages
  • select ftp
  • browse packages and click on the version numbers (or Skip/Keep) to select the desired one.
  • click next

It's really simple and I can't imagine you got it wrong. Perhaps there is a conflict between the "for me alone" and "for all users" options?

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.