Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I've got a machine where latex is installed on windows.
It does run for one user (who is on vacation right now), and now I got to use it from a different login.

Problem is, I get a log of these errors:

dvips: Font <FontName> not found, characters will be left blank.

The fonts are all there, I suspect there is a environment variable missing which tells latex where to look for them, but since the dev whose login works is on vacation I can't check the working account for this.

Does anyone know which environment variable to set? Or what else to do to fix this problem?

Thanks, Sam

share|improve this question

2 Answers 2

up vote 2 down vote accepted

I doubt there are any environment variables controlling your problem. First place to look is texconfig. Run texconfig conf and see if you turn up any obvious problems.

Also, by any chance are you trying to use post script fonts? If so, make sure your dvips can find the psfonts.map file.

share|improve this answer

If you are on Windows:

  • Reinstall GhostScript
  • Go to Build > Define output profiles
  • Postprocessor
  • Change the order to have Ghostscript (ps2pdf) at the last position.

Build your project and enjoy.

You can also:

  • Reinstall GhostScript
  • Go to Build > Define output profiles
  • Postprocessor
  • Put "DviPS" at the top
  • Click on "DviPS"
  • Change the path of the executable to the new GhostScript Directory (just installed at step 1)
share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.