Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

Video doesn't begin in YouTube window when it is embedded in other site, but when I click Watch on YouTube button on that window, same video works ok in youtube.com. How to fix it? I use Google Chrome. On Mozilla it is ok. I have tried re-installing chrome, but nothing.

share|improve this question

closed as off topic by Canadian Luke, TFM, Sathya Jan 20 '13 at 17:26

Questions on Super User are expected to relate to computer software or computer hardware within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Have you tried other browsers? Most likely it's a bug in your embed code. –  Al E. Jan 20 '13 at 15:57
add comment

1 Answer

The behavior you're experiencing is normal, as the original poster of a video can disable embedding outside Youtube:

http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=171780

Disable / enable the option to embed for my uploaded videos

You can enable or disable embedding of your video on external sites by going through the following steps:

...

You can change this option for your videos anytime you want.

enter image description here

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.