Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have a PowerPoint presentation styled after windows 8, and I'm using the Segoe UI Light font. These characters display correctly in design mode, but not in presentation mode. Can anyone tell me why?

🔧 💻 📵

In design mode:

enter image description here

In presentation mode:

enter image description here

share|improve this question
    
Was this version of Power Point created after they made the changes to the fonts? (back in win7) I could guess that the symbol items are in the second layer of the font, and the presenter doesn't yet understand the new fonts? Snag it , make a pic, and go on. or use a simple symbols font? –  Psycogeek Apr 4 '13 at 19:57
    
@Psycogeek unfortunately the characters in the font were a specific talking point (albeit a very topical one) - that the default font in Windows Store Apps (Segoe) supports emojis. Powerpoint is 2010, so I suppose it might not have the latest version of the Segoe font. –  xdumaine Apr 4 '13 at 20:59
    
I just checked that and can confirm that the version of Segoe UI Symbol that comes with Win7/PPT 2010 doesn't include these glyphs, but the version that ships with Win8/PPT 2013 does. –  Steve Rindsberg Apr 15 '13 at 15:10
add comment

1 Answer

I think these glyphs are in the Segoe UI Symbol font. Look for it in your system, and if it’s missing in the system where you’ll be presenting your slideshow, copy it over to that system.

share|improve this answer
    
Nope. This is on the same system, and both Segoe UI and Segoe UI symbol are installed on the system. –  xdumaine Apr 12 '13 at 14:09
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.