Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I've been having some pretty bad and intermittent internet connectivity issues. I keep getting timeouts on my browsers, or what appears to be timeouts on my browsers. In Chrome it's generally error 21. FF it times out. And so on.

While this is happening, I can go into the command line and ping or traceroute the same domain and it works fine. I use my cellphone on the same network and it's fine connecting to the same domain. And when it fails, it's all domains that are down in all browsers, chrome, FF, etc.

I also noticed that when I try to connect to 192.168.1.1 it says in chrome did you mean www.192.168.1.1rr.com but when I enter https://192.168.1.1 it's fine. It only seems to do this in Chrome. This is making me think I have a virus. I did some researching about something called road runner, but I can't find any related traces. I also ran a full virus scan using nod32 (eset) and nothing.

Any suggestion or help would be greatly appreciated. The intermittent loss of total internet access is really annoying and I'm worried about why it's trying to append the rr.com domain in Chrome. I suspect I'm dealing with two different issues, but you never know.

Also for the DNS I'm using Google's DNS servers, the famous 8.8.8.8 and 8.8.8.4

share|improve this question
    
For a second I thought the title of this question was "why". –  Louis Jun 25 '13 at 3:34
    
I noticed the weird formatting too. I don't know why that is... –  Steph Jun 25 '13 at 3:39
    
They've been screwing with the site CSS again... –  Ignacio Vazquez-Abrams Jun 25 '13 at 3:42
    
there is a hijack that uses this rr.com thing , from some of the (gobs) of messes I was scanning over on the web it probably is part of a "package" of junk (likely to be more to it like your saying). Here is one web link forums.anvisoft.com/viewtopic-53-3029-0.html (use at your own risk which means dont blindly hit download buttons etc) –  Psycogeek Jun 25 '13 at 4:34
    
I did use hijack this and went through every entry in detail. I did clean up some little things, but there was nothing obvious :( –  Steph Jun 25 '13 at 5:19

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.