Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have very strange problem with my USB mouse and keyboard:

Sometimes during normal work in W7 they became deatached (there is that funky sound of deataching device in W7), without any my ingeretion. They cannot be reatached until next reboot, even if I plug them out and then plug in (even in different USB slot). The mouse deatached still emit red light from under, but on screen cursor and mouse buttons are not responding. I can attach different mouse into some other port (and it's works), as I have second mouse and tried that.

share|improve this question
    
It seems to be a duplicate of superuser.com/questions/634731/… , but there is no answer there either –  PiotrK Sep 15 '13 at 13:51
    
Did you try using a different mouse and keyboard? Right now it's hard to tell whether the problem is at your mainboard's end or tied to the input devices themselves. Also, do they both use a single USB adaptor to connect to your computer or do they both have their own? –  Zerobinary99 Sep 15 '13 at 13:51
    
Are there some hints in the system's event log? –  ott-- Sep 15 '13 at 15:04
    
@Zerobinary99 Both keboard and mouse are plugged to different USB ports and there is nothing in common with them. –  PiotrK Sep 15 '13 at 17:40
1  
You should try a different set of mouse and keyboard. Also, you should test if this happens on a dual booted OS too. If so then your mainboard could be faulty. If not then it could be a software issue. –  Zerobinary99 Sep 15 '13 at 18:07

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.