Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

This question once again extends my other two questions (1, 2).

I have installed Windows 7 and everything is working except the audio device (High Definition Audio). When I open "Manage Audio Devices" it says "No audio device found". I opened Device Manager and under "Sound, video and game controllers" it says "High Definition Audio Device" it has a little yellow exclamation mark. When I open Properties it says "This device cannot start. (Code 10)". I am using the default Microsoft Driver. I have tried re-installing the driver (using Windows Update), but it just says that I have the most up to date driver. I can't rollback the driver. There are no sound drivers from the HP Driver Download Page. The audio hardware does work as when I run OpenSolaris Live CD the audio is fine. OpenSolaris reports the Audio Hardware as "Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller". I have searched the web and found a site called "http://www.bioticaindia.com" which has the driver I think I need. Whenever I try to download the driver, it tells me that I need to register with them which I have tried 8 times, but the email they tell they sent does not arrive (I've tried with 3 different email addresses). I also tried the "download 1 file" link at the bottom, but still can't receive emails).

Where can I download the driver I require or is there something else I can do to get the audio?

share|improve this question
add comment

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Finally managed to get a driver. Ended up using a old XP driver...

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.