Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I'm always getting duplicate posts when I publish a new post from Windows Live Writer to my instance of BlogEngine.NET. What can be the reason for this? Is it a bug or something wrong with my configuration perhaps? Any help diagnosing this would be appreciated.

I'm using Windows Live Writer 14.0.8064.206 and BlogEngine.NET 1.5 final.

share|improve this question
add comment

2 Answers

up vote 2 down vote accepted

I encounter this, but after a little bit the double posts appear to go away by themselves. I think its something to do with BE.NET.

share|improve this answer
    
Yes, i've also noticed this. At first I deleted one of the posts manually but finally I stopped doing that and tried to find out what was going on. Then after I while, as you said, one of the posts was gone. –  Manga Lee Jul 17 '09 at 21:32
add comment

You need to recycle the application pool of your website. There are no duplicate posts, as you can see by the same GUID. The records are just cached.

share|improve this answer
    
I am no longer using BlogEngine.NET so I currently have no way of reproducing the behavior and test your suggestion. However, your explanation seems reasonable. –  Manga Lee Apr 11 '12 at 13:09
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.