Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I have installed virtual machine using kvm. But i cant access network .

My ifconfig shows the following

[root@server recorder]# ifconfig
br0       Link encap:Ethernet  HWaddr E0:CB:4E:DD:88:CF  
          inet addr:192.168.1.34  Bcast:192.168.1.255  Mask:255.255.255.0
          inet6 addr: fe80::e2cb:4eff:fedd:88cf/64 Scope:Link
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:449802 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:255063 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0 
          RX bytes:466658283 (445.0 MiB)  TX bytes:39173533 (37.3 MiB)

eth0      Link encap:Ethernet  HWaddr E0:CB:4E:DD:88:CF  
          inet6 addr: fe80::e2cb:4eff:fedd:88cf/64 Scope:Link
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:458676 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:270072 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000 
          RX bytes:474223685 (452.2 MiB)  TX bytes:41230861 (39.3 MiB)
          Interrupt:27 Base address:0xe000 

lo        Link encap:Local Loopback  
          inet addr:127.0.0.1  Mask:255.0.0.0
          inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
          UP LOOPBACK RUNNING  MTU:16436  Metric:1
          RX packets:89663 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:89663 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0 
          RX bytes:39621752 (37.7 MiB)  TX bytes:39621752 (37.7 MiB)

virbr0    Link encap:Ethernet  HWaddr 52:54:00:75:05:18  
          inet addr:192.168.122.1  Bcast:192.168.122.255  Mask:255.255.255.0
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:2 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0 
          RX bytes:0 (0.0 b)  TX bytes:349 (349.0 b)

vnet0     Link encap:Ethernet  HWaddr FE:54:00:5B:5D:08  
          inet6 addr: fe80::fc54:ff:fe5b:5d08/64 Scope:Link
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:48 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:2401 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:500 
          RX bytes:3744 (3.6 KiB)  TX bytes:160399 (156.6 KiB)

My virtual machines ifconfig enter image description here

my ifcfg-br0 file

DEVICE=br0
ONBOOT=yes
TYPE=Bridge
BOOTPROTO=none
IPADDR=192.168.1.34
NETMASK=255.255.255.0
GATEWAY=192.168.1.2
STP=on
DELAY=0

my ifcfg-eth0 file

DEVICE=eth0 
HWADDR=e0:cb:4e:dd:88:cf 
ONBOOT=yes 
BRIDGE=br0

My gateway is 192.168.1.2. I had set it. But no network connectivity. Any way to fix this?

share|improve this question

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.