Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I got a computer that is on dualboot (Win7 and Ubuntu (14.04)).

Here is my problem. When I am on Ubuntu and I plug my headphones on, it works. BUT, when I'm on Win7, the HP aren't detected. I get no notification as such as "new device detected".

Headphones:

  • SONY Casque DJ pivotant MDR-V55.
  • Work with Win8 (other computer), Win7 (another PC), Ubuntu 14.04 on this computer.
  • Gold plated jack connector.

PC:

  • EliteBook 8540w
  • DualBoot Win7 Pro / Ubuntu 14.04

Thanks.

share|improve this question
    
Have you got the correct sound card drivers installed, and is it functioning correctly, according to device manager? –  Rowland Shaw May 1 at 11:33
    
We need a bit more information before we can help you. Which headphones do you have? Brand and type? How are the connected? Through soundcard using a jack plug, or through USB? Have they worked before? If they are USB headphones, do you get a notification of new hardware found when plugging them in? As you can see lots of questions with way too many answers. –  LPChip May 1 at 11:34
    
@RowlandShaw The sound card is working correctly. The spkeakers intergrated in the PC are functionning. –  3751_Creator May 1 at 11:35

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.