Take the 2-minute tour ×
Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

I recently downloaded Google Chrome with Ubuntu 9.04 and love it.

Ironically one site I consistently have issues with is gmail. When I enter gmail I will click a link, say an email or the inbox link. After a very long wait (on the order of 30 seconds to a couple of minutes) my page will load with an error such as:

Some Gmail features have failed to load due to an Internet connectivity problem. If this problem persists, try reloading the page, using the older version, or using basic HTML mode. Learn More.

Googling the symptoms has not helped.

Has anyone else had any similar issues? Has anything helped?

share|improve this question
    
see this one for some more: superuser.com/questions/84434/… –  Chris_K Jan 5 '10 at 2:01
add comment

2 Answers

i've encountered the same problem, but on a different os.

-Windows XP -Chrome dev build

When loading gmail.com (even with lab=0) the site lags and presents errors. Html version does work, but thats not really a solution.

share|improve this answer
add comment

It's possible that you've enabled a Lab that is having issues. Try appending ?labs=0 to the url to turn of all labs; if that fixes the problem you can experiment with turning off individual labs to see if you can narrow down the problem

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.