Super User is a question and answer site for computer enthusiasts and power users. It's 100% free, no registration required.

Sign up
Here's how it works:
  1. Anybody can ask a question
  2. Anybody can answer
  3. The best answers are voted up and rise to the top

It's a weird issue with wikipedia which had left me frustrated. When I go to wikipedia, with different browsers ( IE8, Chrome3, Opera10 ) no image in the site will show up. Even right-clicking the image to ( show, save, open in new tab/window ) will return nothing except when open in new tab/window I'll get a black horizontal line across the page. All my browsing across the web goes flawlessly, and every image in every site show up normally except in the wikipedia site. I have win7 ultimate with all updates.

share|improve this question
2  
do you have ad block installed? – quest49 Jan 7 '10 at 21:50
1  
Are you able to open upload.wikimedia.org/favicon.ico ? It's possible the domain doesn't resolve for some reason – Alexandre Jasmin Jan 7 '10 at 22:04

Maybe there's something wrong with your hosts file? Open C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts with notepad. What does it contain?

Otherwise try a different DNS provider, like Google or OpenDNS. Run the GRC DNS benchmark utility and change your DNS provider. That might help you access the images.

share|improve this answer
1  
I opened the "hosts" file with MS word and found two addresses: one is about adobe.com and the other is upload.wikimedia.org. I deleted both and saved the file. Then the problem was solved! – Dony Jul 12 '15 at 1:28

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.