0
votes
0answers
17 views

Packet loss for DNS-SD answers sent by router

I have a slightly unusual network topology: Desktop with two interfaces p4p2 - attached to cable modem, receives public IP from DHCP p4p1 - attached to LAN, assigned 192.168.2.1 and running dhcpd ...
0
votes
0answers
126 views

Troubleshooting Avahi name resolution

I have three computers a Ubuntu server 'yuunagi', IP 192.168.0.100, wired an OS X laptop 'uupaa', IP 192.168.0.102, wifi a Raspberry Pi running Arch Linux, 'enshuu'. IP 192.168.0.105, wired And a ...
0
votes
1answer
194 views

DNS-SD registration of “printer_queue1” failed with -65548

I'm using Linux [ RHEL 5] , our team manages printing via this server , the printing uses CUPS 1.3.7 . We experienced very reliable printing for more than a year and a half , but since last 2 weeks ...
0
votes
1answer
46 views

How do I register my local server as a (“.”) (“dot”) local address?

I have searched the internet thoroughly and can't seem to find information on setting up a .local address on my network. I have a server with an ip address, how do I assign that ip address to a .local ...
1
vote
0answers
723 views

How to enable mDNS on Windows (7) [duplicate]

What do I need to get multi-cast DNS on Windows (7) including the Windows box announcing its name in the .local domain? I am not so much interested in the service discovery part. It would be nice ...
0
votes
1answer
89 views

Bonjour/DNS Service Discovery queries

I'm trying to implement dns service discovery in my application (no, I'm not asking for a programmatic answer). What I believe is one of my big pain points is generating the query. I know I need to ...
0
votes
1answer
66 views

ipv4 zeroconf dnssd ip adresses after reboot

If you have a network and some devices with valid ips configured by either ipv4 local link, apipa, dnssd or zeroconf if you do reboot one of them. Does the rebooted device get the same ip as before ...
2
votes
1answer
916 views

Computers can't find each other on LAN with Avahi

I have two computers plugged into a Comcast router. One is running Ubuntu 10.10 Desktop, the other, Ubuntu 10.10 Server. Both have Avahi installed and running. However, when I run avahi-browse, each ...