208 reputation
410
bio website
location Bangalore, India
age
visits member for 2 years, 8 months
seen Jun 20 at 3:25

10h
awarded  Notable Question
Jul
20
awarded  Popular Question
Mar
21
awarded  Popular Question
Feb
26
awarded  Yearling
Jan
16
comment Inter server connectivity getting lost after applying Cisco switch configuration
I sent the diagram in email, Ron
Jan
16
awarded  Commentator
Jan
16
comment Inter server connectivity getting lost after applying Cisco switch configuration
Well not sure if I can sketch it here. I do have a network diagram. Can i share it with you on skype or if you can share a mail id ?
Jan
16
comment Inter server connectivity getting lost after applying Cisco switch configuration
Also one more concern. The Ethernet(0,2) ports involved in bonding on each server is not terminating on the same switch. i.e for server1 eth0 is terminating on sw1(0/3) and eth2 terminating on sw2(0/3). How to apply port-channel in this case ?
Jan
16
comment Inter server connectivity getting lost after applying Cisco switch configuration
@Ron- thanks , had a much better understanding now. One more query, do I really need to assign a IP to portchannel2 interface that will be created?...coz interfaces 3 and 15 are already under vlan 1101, which has a ip defined...can we not use the same configuration in PO2 as defined in PO1....?
Jan
15
awarded  Critic
Jan
15
comment Inter server connectivity getting lost after applying Cisco switch configuration
I don't have LACP enabled on my switches as seen from the configuration already. Can you please elaborate how this is related to the issue, why do we need to bind the gie0/3 gie0/15 ports to port channel. If so, can't we add them to the already existing port channel 1. Sorry if I'm asking too many questions at a time, and that too if they are basic. I've a very basic knowledge of switch configurations, and have just started working on the advanced parts
Jan
15
asked Inter server connectivity getting lost after applying Cisco switch configuration
Nov
26
comment ftp error `530 Permission denied` on Redhat Linux System
@torden : Also I see a parameter connect_from_port_20=YES in the vsftpd.conf file, but my /etc/services says ftp port to be 21. Is that causing a problem ?
Nov
26
comment ftp error `530 Permission denied` on Redhat Linux System
I completely understand your point regarding the security part. But I just wanted to check which configurations are actually causing the ftp service to not work( on my test system). Coming back to the issue: i don't have any vsftp.users file, but I have a parameter userlist_enable=YES in the configuration file. But I don't think it should affect as I don't have the users file. Also I don't have any firewall blocking port 21.
Nov
26
comment ftp error `530 Permission denied` on Redhat Linux System
This is already uncommented. anonymous_enable=YES local_enable=YES write_enable=YES
Nov
26
comment ftp error `530 Permission denied` on Redhat Linux System
@terdon Yes, I'm actually trying it as root user, and normal ssh to the server is happening as usual. Normal sftp is also happening using same username and password
Nov
26
asked ftp error `530 Permission denied` on Redhat Linux System
Nov
19
asked How to find out total NIC cards and total available physical ports in linux
Sep
17
awarded  Tumbleweed
Sep
10
asked “Cold start” alarms generated by snmpd process