106 reputation
114
bio website
location
age
visits member for 2 years, 11 months
seen Nov 7 at 4:38

Jan
14
awarded  Famous Question
Oct
8
awarded  Notable Question
Jul
22
awarded  Supporter
Jun
29
awarded  Popular Question
Feb
13
comment How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
Which ones should I remove under Network Adapters, as there are a myriad of Network Adapters. Cisco VPN Client, Intel Gigabit Network, Intel Centrino Ultimate, Microsoft ISATAP, RAS Async Adapter, Virtual Box Host-Only, WAN Miniport...
Feb
13
revised How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
more details and images
Feb
13
comment How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
I tried all this and I looked at the service against a machine that works and all the same. The problem machine can net view and see everything from any computer, but cannot net use. It states the Workstation service has not been started on an net use command, even though the ACTUAL service shows started! And there are 0 errors in the event log.
Feb
13
revised How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
more details
Feb
13
comment How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
Yes the machine that is trying to access the machine that the other can has the two services started.
Feb
13
comment How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
even when I type sc config lanmanworkstation start = demand and get the success response, still no dice. Remember the SERVER can be accessed by other win7 machines.
Feb
13
comment How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
All the services are started. That is the issue. It makes no sense. I can NET VIEW from the machine, but I cant NET USE from the machine.
Feb
13
awarded  Student
Feb
13
comment How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
Just updated. There are no errors in the event log.
Feb
13
awarded  Editor
Feb
13
revised How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?
added 269 characters in body
Feb
13
asked How do I start the Workstation Service so I can use `net use`?