20 reputation
5
bio website
location
age
visits member for 2 years, 3 months
seen Jun 15 at 8:24

Feb
9
accepted Traffic is not routed through VPN when PPPoE is Used
Feb
9
suggested rejected edit on Traffic is not routed through VPN when PPPoE is Used
Feb
9
comment Traffic is not routed through VPN when PPPoE is Used
it worked !! i added a tun0 at your command like: route add -default gw 10.1.7.22 tun0
Feb
9
comment Traffic is not routed through VPN when PPPoE is Used
tring the route add -default gw 10.1.7.22 causes this line to be added to route -n : (DST)0.0.0.0 (Gateway)10.1.7.22 (Genmask)0.0.0.0 (Flags)UG (Metric)0 (Ref)0 (Use)0 (Iface)ppp0 . and it doesn't lead traffic to VPN.
Feb
9
revised Traffic is not routed through VPN when PPPoE is Used
added route -n
Feb
9
comment Traffic is not routed through VPN when PPPoE is Used
sorry i am late. i did --- 8.8.8.8 ping statistics --- 3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2003ms rtt min/avg/max/mdev = 128.436/131.109/134.296/2.419 ms
Feb
9
asked Traffic is not routed through VPN when PPPoE is Used
Jan
14
awarded  Popular Question
Feb
3
awarded  Editor
Feb
3
revised “Unknown encoder libx264” on Windows
deleted 16 characters in body
Nov
29
awarded  Scholar
Nov
29
accepted “Unknown encoder libx264” on Windows
Nov
29
comment “Unknown encoder libx264” on Windows
for compiling with libfaac how should i configure it? --enable-nonfree needs --enable-libfaac too? i know, i can test these configs but windows takes about ten minutes to build ffmpeg.exe using mingw. testing it one config by one config including research for config would probably take one week.
Nov
29
comment “Unknown encoder libx264” on Windows
believe it or not i thought about super user, but the conclusion was "i may need some compiling" so i preferred stack overflow.
Nov
28
asked “Unknown encoder libx264” on Windows
Sep
22
awarded  Student
Sep
11
awarded  Tumbleweed