Reputation
Top tag
Next privilege 125 Rep.
Vote down
Badges
1 11
Impact
~11k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 5 votes cast
Mar
23
awarded  Popular Question
Jan
19
awarded  Popular Question
Nov
20
awarded  Autobiographer
Jul
26
awarded  Tumbleweed
Jul
18
asked Redirect all LAN network traffic to external proxy server
Jul
4
awarded  Notable Question
May
28
awarded  Editor
May
28
revised Windows 7 Installation asks for AHCI drivers when installed a HDD into the DVD Bay
fixed grammar
May
28
asked Minimal requirements for Live Broadcasting?
May
2
answered Video upside down, but only on certain computers
May
2
accepted Windows 7 Installation asks for AHCI drivers when installed a HDD into the DVD Bay
Apr
2
comment Windows 7 Installation asks for AHCI drivers when installed a HDD into the DVD Bay
They're not available there
Apr
2
answered Windows 7 Installation asks for AHCI drivers when installed a HDD into the DVD Bay
Apr
2
comment Windows 7 Installation asks for AHCI drivers when installed a HDD into the DVD Bay
Thanks for your support @Ramhound but I don't have any AHCI drivers provided with my laptop or with my SSD. I have just the migration tool. Where should I download the AHCI drivers?
Apr
2
comment Windows 7 Installation asks for AHCI drivers when installed a HDD into the DVD Bay
I have an SSD so AHCI is quite mandatory. I don't have any AHCI drivers provided with myu laptop. @Ramhound
Apr
2
asked Windows 7 Installation asks for AHCI drivers when installed a HDD into the DVD Bay
Jan
21
comment Reallocate some free space to another partition
I reached the end of the extended partition but now I can't move the System Reserved partition with "boot" flag. What Am I forgetting? (the unallocated space is in the following pic of 27.34Gib) I think I cannot remove System Reserved Windows Partition because It contains boot data. I have GRUB installed, is there a workaround for this? Gparted Scheme
Jan
15
awarded  Supporter
Jan
10
asked Reallocate some free space to another partition
Jan
10
comment Previous version of CGAL with Macports: “Error: Unable to execute port: Could not open file”
So this is not working for you?