105 reputation
8
bio website
location
age
visits member for 1 year
seen Nov 23 at 12:08

Project Associate at IIT Madras


Nov
17
awarded  Autobiographer
Sep
8
comment Intel 10Gbps card bandwidth
Oh no. To be very clear. Both the systems (I had two identical boards of the same CPU variety) had one of the 10Gig cards connected to each board (I had two Intel 10Gigs as well). The boards then were connected to each other via an optic fibre cable with absolutely no other device in between (switches, routers, modems, the Internet etc.) And I would like to know how you tuned PCI block size as well. Kernel config maybe?
Sep
8
comment Intel 10Gbps card bandwidth
Well, I previously ran across this document kernel.org/doc/ols/2009/ols2009-pages-169-184.pdf which listed all these optimizations. I had performed them on my system. Well initially I maxed out at 2.5Gbps and I pushed it to 3.3Gbps playing around with those values exactly. I guess I would have to look at those numbers again.
Sep
8
revised Intel 10Gbps card bandwidth
Additional system info
Sep
8
asked Intel 10Gbps card bandwidth
Jul
3
revised Iperf network benchmark measures under-utilized?
added 1 character in body
Jun
29
revised Iperf network benchmark measures under-utilized?
deleted 124 characters in body
Jun
29
asked Iperf network benchmark measures under-utilized?
Mar
26
revised Ping issues and configuration issues
Additional technical info
Mar
26
asked Ping issues and configuration issues
Feb
5
accepted Hex of filesize
Feb
5
asked Hex of filesize
Dec
30
awarded  Tumbleweed
Dec
26
comment Disable device node using udev (/dev/sr0)
I replaced UDISKS_IGNORE with OPTIONS=="ignore_device", but to no avail. So since, the kernel creates the node itself, my only option is to use the options u specified.
Dec
26
asked Disable device node using udev (/dev/sr0)
Dec
24
asked Dmesg boot dumps, udev and boot time
Dec
23
asked Kernel logs and Boot logs
Dec
23
comment Issues with init script services - Ubuntu 12.10
Thanks, great, awesome. It worked.
Dec
23
awarded  Scholar
Dec
23
comment Issues with init script services - Ubuntu 12.10
Thanks, it worked. I simply removed the *.override file, to start the service again, this would do? isnt it?