1,291 reputation
42145
bio website tech.doig.com.au
location Perth, Australia
age
visits member for 4 years, 5 months
seen 2 mins ago

Feb
5
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
It doesn't work in Firefox either. However, if I log in to her computer, it works in both IE10 and Firefox, so it is user profile related.
Feb
4
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
I tried resetting IE settings in IE10 (Internet Options -> Advanced -> Reset) without success.
Feb
4
revised Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
added detail
Feb
4
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
We tried re-installing Flash with no success. The HTML5 player did not work either.
Jan
30
revised Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
added clarity
Jan
30
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
I tried that in IE8, but not in IE10.
Jan
30
revised Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
added detail
Jan
30
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
Sorry, I should of written that into the question. The video player loads, and the progress meter increases to show it is loading the movie in the background, but clicking the play button will not start the movie. Other movies are fine.
Jan
30
asked Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
Jan
22
comment IE 11 Missing F12 Developer Tools
What happens if you reset your browser settings? Tools > Internet Options > Advanced > Reset Internet Explorer settings [reset].
Jan
22
comment IE doesn't work with localhost + port
Is there a way you can test your IE11 on a different website/server that is talking on port 1337?
Jan
22
revised can't view wampserver using the hostname
added detail
Jan
22
comment can't view wampserver using the hostname
My host name...
Jan
22
comment can't view wampserver using the hostname
I tried this, restarted Apache, and the error remained. I added 127.0.0.1 hostname at the end with no difference.
Jan
22
comment can't view wampserver using the hostname
I added Allow from yourhost, restarted Apache, and the same error occurred.
Jan
22
comment can't view wampserver using the hostname
It was already listed as Listen 80 so I changed it do Listen hostname:80, restarted Apache and the same error occurred.
Jan
21
asked can't view wampserver using the hostname
Jan
21
accepted VGA to DVI not being displayed at all
Jan
21
comment VGA to DVI not being displayed at all
So why do they sell male VGA to female DVI converters?
Jan
21
asked VGA to DVI not being displayed at all