1,358 reputation
32041
bio website tech.doig.com.au
location Perth, Australia
age
visits member for 4 years
seen Apr 3 at 7:23

Mar
10
comment How do I find the video stream URL of my security DVR by myself?
Have you tried all active IP addresses on your subnet? They all fail to load in VLC or your browser?
Mar
10
comment How do I find the video stream URL of my security DVR by myself?
What happens if you load IP:34599 with VLC?
Mar
10
comment How do I find the video stream URL of my security DVR by myself?
You could use an IP scanning utility to scan all of the IP addresses on your local subnet, and see if the IP address is active. Then, load the active IP-addresses in your browser as IP-address:34599 to see if that IP address is the correct one.
Feb
25
comment Website displays blank in Chrome & Opera, but fine in IE10
Nice one. Thanks @nitro2k01.
Feb
24
comment Website displays blank in Chrome & Opera, but fine in IE10
Thanks Matthew. The site loaded fine in incognito mode with extensions disabled. After that the site loaded in the normal version of Chrome. After that, the site loaded okay in Opera.
Feb
24
comment PC Monitors - Additional
Why do you mention TV in the title but not in the description?
Feb
24
comment PC Monitors - Additional
What operating system is on your laptop?
Feb
21
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
@EliadTech: Unfortunately we are operating within an SOE, and Chrome is not allowed.
Feb
21
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
@and31415: I tried this but unfortunately it made no difference.
Feb
10
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
Yes, my account is an administrator.
Feb
6
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
Sorry. Yes I have tried both of those.
Feb
5
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
It doesn't work in Firefox either with Flash 12.0.0.44. However, if I log in to her computer, it works in both IE10 and Firefox for me, so it is related to her user profile.
Feb
5
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
It doesn't work in Firefox either. However, if I log in to her computer, it works in both IE10 and Firefox, so it is user profile related.
Feb
4
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
I tried resetting IE settings in IE10 (Internet Options -> Advanced -> Reset) without success.
Feb
4
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
We tried re-installing Flash with no success. The HTML5 player did not work either.
Jan
30
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
I tried that in IE8, but not in IE10.
Jan
30
comment Single YouTube video does not play in IE10, Flash 12.0.0.38
Sorry, I should of written that into the question. The video player loads, and the progress meter increases to show it is loading the movie in the background, but clicking the play button will not start the movie. Other movies are fine.
Jan
22
comment IE 11 Missing F12 Developer Tools
What happens if you reset your browser settings? Tools > Internet Options > Advanced > Reset Internet Explorer settings [reset].
Jan
22
comment IE doesn't work with localhost + port
Is there a way you can test your IE11 on a different website/server that is talking on port 1337?
Jan
22
comment can't view wampserver using the hostname
My host name...